Over mij

Mijn naam is Carolijn Nicolai en ik ben in 1987 begonnen op de hoorn. Ik was toen 10 jaar en was lid van Schagens Harmonie. Na vijf jaar heb ik de overstap gemaakt naar het Noord-Hollands Jeugdorkest en begon ik aan de vooropleiding van het Conservatorium in Alkmaar.

Van Alkmaar ben ik overgestapt naar het Conservatorium van Amsterdam, waar ik in 2001 mijn bachelor heb behaald en in 2003 mijn master (uitvoerend musicus). In deze periode speelde ik bij het Riciotti Ensemble, het Crea-orkest, het VU-orkest en het Nationaal Jeugdorkest en werkte ik op invalbasis voor onder andere het Nederlands Balletorkest, Het Promenade Orkest en het Noord-Hollands Philharmonisch orkest.

Van 2000 t/m 2002 gaf ik les aan de Gooische Muziekschool en vanaf 2003 tot 2012 bij Pier K in Hoofddorp, Toonbeeld Castricum en Muziek- en dansschool Heiloo. In Heiloo kwam daar in 2005 AMV en muziektheorie bij. En bij Pier K kreeg ik in 2006 de functie van consulent muziek, wat betekent dat ik de spil was tussen de muziekschool en het onderwijs in de Haarlemmermeer en Gooi- en Vechtstreek.

In 2012 kwam daar een door lange slepende reorganisatie helaas een einde aan en heb ik de muziek en cultuur een tijdje gedag gezegd. Sinds kort heb ik het hoornspelen weer enthousiast opgepakt en ga ik ook weer starten met lesgeven.

Zoek je een aardige en enthousiaste docent die weet waar ze het over heeft? Iemand die jou het hoornspelen kan leren, maar ook het plezier in muziek maken kan bijbrengen? Wacht dan niet langer en neem contact op!